• Έκπτωση 16%
Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Αντιγραφικό

PRD-26T 306 Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Αντιγραφικό 302-370 MHz

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 19.00  
16.00
Κερδίζετε: 3.00 (16%)
PRD-26T
Σε Απόθεμα
+
Αγοράστε τώρα με 1-κλικ

Το τηλεχειριστήριο PRD26T είναι ένα αντιγραφικό τηλεκοντρόλ που μπορεί να αντιγράψει όλα τα τηλεκοντρόλ της αγοράς που εκπέμπουν σε συχνότητα από 302-370 MHz και είναι ΣΤΑΘΕΡΟΥ κωδικού. Δεν αντιγράφει κυλιόμενου κωδικού τηλεκοντρόλ. Επειδή η συχνότητα ρυθμίζεται με trimmer, απαιτείται ρύθμιση από ειδικό.

Έλεγχος μνήμης
Μόλις πατάμε ένα κανάλι του τηλεκοντρόλ PRD26T, συμβαίνει ένα από τα παρακάτω:

  • Το ενδεικτικό ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. ΔΕΝ έχει αποθηκευθεί κανένας κωδικός
  • Το ενδεικτικό αναβοσβήνει. ΕΧΕΙ αποθηκευμένο κωδικό.


Διαγραφή ΟΛΩΝ των κωδικών

  • Πατάμε τα δυο επάνω μπουτόν του τηλεχειριστηρίου και τα κρατάμε πατημένα μέχρι το LED να αναβοσβήσει 3 φορές. Αφήνουμε μόνο το δεξί μπουτόν και αργά το ξαναπατάμε και το αφήνουμε 3 φορές μέχρι να αναβοσβήσει το LED. Αφήνουμε τα μπουτόν. Η διαγραφή των κωδικών έχει ολοκληρωθεί.


Αποθήκευση κωδικού

  • Διαγράφουμε τους αποθηκευμένους κωδικούς του τηλεχειριστηρίου PRD26T
  • Πατάμε το πλήκτρο του 1ου καναλιού (επάνω αριστερά) του PRD26T και ενώ το έχουμε πατημένο, πλησιάζουμε πολύ κοντά το τηλεκοντρόλ που θέλουμε να αντιγραφεί και πατάμε το κανάλι που επιθυμούμε. Το LED του αντιγραφικού PRD26T αναβοσβήνει και μόλις μείνει μόνιμα αναμμένο, το κανάλι έχει αντιγραφεί σωστά. Αφήνουμε και τα δύο πλήκτρα.
  • Κάνουμε το ίδιο και για τα υπόλοιπα κανάλια που θέλουμε να αντιγράψουμε στο PRD26T.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορούμε να αντιγράψουμε στο τηλεκοντρόλ PRD26T μέχρι 4 κανάλια ίδιας ή διαφορετικής κωδικοποίησης ΣΤΑΘΕΡΟΥ κωδικού αρκεί να είναι ακριβώς στην ίδια συχνότητα για να έχουμε επαρκή κάλυψη απόστασης. Θα πρέπει να ελέγξετε την συχνότητα των προς αντιγραφή τηλεκοντρόλ γιατί το αντιγραφικό PRD26T δείχνει ότι αντιγράφει και τηλεκοντρόλ άλλης συχνότητας αλλά δεν θα εκπέμπει μακριά.